Fredag

Denna morgonen började med en power walk till ett möte med märket "Alternative". Jag var lite tidsoptimistisk i morse samt att jag trodde att det skulle ligga betydligt närmre, så kan det gå när gatorna sträcker sig över halva stan och man inte kollar upp det ordentligt. Mötet gick bra...trots att jag var lite halvsvettig när jag kom. Sen tog jag en promenad till kontoret och köpte med mig lite frukost ifrån 7Eleven på vägen. Upptäckte att det fanns nyponsoppa att köpa på petflaska! Kostade dock 20-: för 30cl, men det var det värt! Väl att rekomendera. Några timmar framför datorn med att uppdatera produkter som försvunnit ifrån butikerna då vi hade en krasch för ett tag sen - men nu är allt i sin ordning igen! Skönt!!! Sådär roligt att göra om ett jobb man en gång redan gjort..

Gick hem tidigt idag och mötte upp Ola (mannen) för en sen lunch vid 16,  på Kungshallarna - åt en jätte god thai rätt! Bästa på länge faktiskt. Sen strosade vi lite på stan och gick och spanade lite vigselringar. Kan lägga upp en bild på min drömring imorgon...Väl hemma efter våra strapatser på stan tog vi ännu en prmenad, denna gång med Gizmo. Nu har vi precis sett "This is It", druckit öl och ätit köttbulle och rödbetssallad macka. Filmen var helt ok...ingen succe enligt mig. Men måste säga att hela hans bortgång känns ganska konstig..vad hände egentligen. Vad tror du?

Snart är det dags för ytterligare en promenad med Gizmo och så blir det uppgradering till rött vin, kex och ost!
Ses imon!

Vill Ha!


Dessa underbara smycken ifrån Rock By Sweden som bland andra Laila Bagge har varit med och designat. Blev helt kär när jag såg halsbandet här under för första gången! Me Love! Vill ha, vill ha...står högt på önskelistan.







Min jäkla bugg i kroppen vill ine ge med sig utan går snarare åt andra hållet, och idag har jag känt mig rätt hängig. Skönt att man kan sitta framför datorn då. Idag har jag bland annat lagt till nya produkter på hemsidan (hemsidorna). Jättefina skjortor ifrån Encore. En rätt lugn dag på kontoret helt enkelt framför datorn.


Mina kollegor Rut och huvudlöse Knut på kontoret. Mina medarbetare när jag plåtar alla produktbilder. Riktigt bra kollegor =)


Fick hem ytterligare tre provkort på bröllops inbjudningar idag. Verkligen jätte svårt att hitta något passande och som inte kostar skjortan! Vissa kort kostar ca. 100:- styck! Hur tänkte dom då...?? Skall man lägga ut ca. 10000 enbart på inbjudan??..Sen skall man dessutom ha program osv. Men tror jag börjar få en idé. Blir nog matchat ifrån olika företag. Känner heller inte att jag vill sätta mig och pyssla själv. Men annars går planeringen rätt bra framåt. Saker börjar bli uppbokade och hoppas att mamma, mormor, min syster och bäste vän ifrån Göteborg kommer upp snart!

 

Lite inbjudningar....


Hetast just nu!

Tack vare den super söta OS mössan är numera virkning det hetaste just nu. Man kanske skall ta fram de gamla syslöjds kunskaperna och virka sig en! Verkligen jättefin!!!

För den som verkligen vill virka sig en egen mössa, ja då får man ta och skynda sig, för tydligen börjar garnerna redan att ta slut! En egen OS mössa!?


Unga Drivna

Blir så inspirerad och faschinerad av alla unga drivna människor! Hur lyckas dom!? Är väldigt imponerad. Hade ett möte idag med "Fashion by C" som drivs av Camilla Randehed som är 21 år. http://fashionbyc.com/ 
När jag var 21 visste jag knappt vad jag ville göra med mitt liv. Och hon är inte den ende. "Svensk Fashion" som vi har i vårt sortiment drivs också av en 21 årig tjej, Diana Svensk som startade företaget 2006. http://www.svenskfashion.se/index.php

En stor elouge till dem!
En annan person jag vill ge en elouge till är Elin Kling. Jag måste säga att hon växer i mina ögon och jag tycker hon är väldigt faschinerande. En väldigt driven och duktig tjej hon också!







Dessa söta mössorna är ifrån Svensk Fashion. Bilderna är ifrån en photoshoot jag höll i åt "Vibrente" sent i höstas. En riktigt lyckad fotografering! Kallt som tusan var det redan då men mest synd var det om modellen som fick uthärda minusgrader - vi andra kunde ju pälsa på oss ordentligt. Vi plåtade ute vid Djurgårdens ridskola och var ett crew på sex personer. Riktigt kul och alla var väldigt duktiga!




Fin sko ifrån "Fashion by C"! Är du som jag och älskar skor!? Och gärna med hög klack =)



Kallt!

Jag hänger inte med...nu är det redan ny vecka, vart tog förra veckan vägen, och vart tog helgen vägen!? Igår var det söndagsmys och lite städning...Åt god thai mat och såg filmen "Linje 1 2 3 Palhermo" (tror jag den hette).
Den var väl helt ok..kändes lite som att man sett något liknande ett antal gånger...hamnar definitivt inte på top tio listan.

Har varit på möte med Nümph idag ute på Modecenter och fick stå i 35 minuter och vänta på tvärbanan i 15 minus, sen fick jag dessutom vänta i en kvart på t-banan...snacka om att jag var genomfrusen när jag kom fram till kontoret. Positivt var dock att jag stod och njöt lite av att solen lös i ansiktet på mig...hmm...vår snart!?

Ljuvliga vårnyheter som har trillat in på vårt lager! Kolla in www.vibrente.se Massor av fint =) Lite reklam måste jag ändå få göra...tihi.










Gizmo 4 månader

Ja må han leva, ja må han leva!!
Gizmo fyller idag 4 månader!!!
Hurra, Hurra, Hurra!


Lördag med gamla minnen!

Funderar allvarligt på att krypa ner under täcket och ligga där tills det blir vår! För nu jäklar börjar jag få nog!!! Snöstorm idag...verkligen snöstorm! Usch, Usch!

Gått på stan med Britta idag, min gamla vän som jag tappade kontakten med. Jätte roligt att få umgås med henne igen. Nu under andra förhållanden dock...eller ja, beror på hur man ser det...men hon har hunnit bli gravid och gift sen jag såg henne sist. Var inne på H&M och måste säga att jag verkligen älskar H&M, dom blir bara bättre och bättre! Så himla mycket snyggt! Tyvärr så har jag ett väldigt stort hål i plånboken..så ingen shopping...en liten grej slank visserligen ner i väskan..undrar hur den hamnade där..??? Oj, nu kanske det lät som att jag hade snattat, vilket jag självklart inte gjort! Ha, Ha...tänk vad fel det hade kunnat bli.



Dagens inköp för 149:- , känner mig nöjd!

Nu skall jag ladda inför melodifestivalen. Fem minuter på mig..hmm...tror att jag får värma på gårdagens veg. ärtsoppa...lördagslyx på hög nivå! Så kan det gå =)

Nu är det slut på veckan....dags för fedagsmys!!!

Så himla trött idag, dessutom har jag fått en liten bugg, i kroppen alltså...så det kan ju vara därför som jag är trött! Blir en lugn fredag idag med fredagsmys med Gizmo. Skulle egentligen gå på Bestseller koncernens fest som dom håller med After Ski tema ikväll, men som nybliven mamma (till Gizmo alltså!...ha ha) fick jag tyvärr skippa det då mannen min är bortrest.

Har haft ännu fler möten inbokade idag och nu var jag ute på Bomullsbörsen. Mestadels skor och väsk märken som ställde ut där måste jag säga. Hade jätte gärna gått runt och kikat lite, men tyvärr hann jag inte det. Hade möte med Koppartrans och Lipsy. Lipsy har jätte fina klänningar till bra priser! Hoppas verkligen vi kan få in deras varor i våra butiker! Kommer att ha ett möte till med dom längre fram innan det blir bestämt. Men nu nästa vecka och ett tag framöver kommer det att lugna ner sig lite på möte fronten...lite skönt då jag kan komma ikapp med sådant som jag inte hunnit, men ändå mestadels tråkigt.

Gizmo följde med mig till office idag efter mötena...han tyckte att det var sådär roligt och jag som satt och försökte lägga upp lite produktbeskrivningar, gick det sådär bra för då jag fick jaga honom runt borden eftersom han lyckats få tag på en avdankad snus som han gnagde på...tyckte han var jätte roligt! Slutade med att jag på alla fyra under borden lyckades få tag på honom...lite panik där...stackarn fick väl sig en nickokick.



Gizmo ser mindre road ut på office...



Imorgon skall jag träffa en gammal kompis till mig som jag tappade kontakten med då jag flyttade till Milano och Oslo. Har inte sett henne sedan dess men så sprang jag på henne under Moderådet...av alla ställen! Verkligen jätte roligt! Så imorgon skall vi strosa på stan lite och catch up sedan sist...cirka fem år.

Dags för mys! Först en promenad i iskylan dock....så jäkla trött på snön och vinter!!  
Tjingeling =)

Fullspäckad dag

En sån dag. Fruktansvärt rolig men också väldigt intensiv. Skönt att få sätta sig i soffan en stund nu. Har haft en dag fullspäckad med möten. Klockan tio var jag ute på Modecenter vid Järla och hade först ett möte med Elza & Phi och sedan ett möte med Koola Anna. Sedan bar det av till Gullmarsplan där det blev en vego burgare och pommes tallrik till lunch på korvmojen innan nästa möte med One Teaspoon. Matvanorna nu på sistone har ju vart sådär! Måste bli bättring på det NU! I alla fall, vid halv fyra vart jag på kontoret där jag hann få lite gjort innan jag gick vid halv sex, påväg till nästa möte, med Tv 4! Alltså en dag fullspäckad med möten. Hemma vid ca. halv åtta, slängde i mig lite snabb mat innan jag gick en promenad med Gizmo. Denna hund älskar verkligen snö! Ju mer desto bättre.

Antar att ni kanske är mest nyfikna på hur det gick på mötet med Tv 4... Först och främst vill jag bara säga att de själva inte kunde ge svar på hur de fått nys på att vi skall gifta oss...så är det någon där ute som har en aning..Snälla, lämna en kommentar och berätta! Det driver mig till vansinne att inte veta. 
Jag tror dock att mötet gick ganska bra. Det är ju alltid så himla svårt, för man har ju egentligen ingen aning. Beror ju helt och hållet på vad det är dom söker. Kan säga att jag blev ganska nervös när dom drog fram videokameran och skule filma hela intervjun. Det kändes ändå som att jag gjorde ganska bra ifrån mig. Självklart tusen frågor om vilken typ av bröllop vi planerar. Ola som också var med blev förresten utsparkad...haha..stackarn fick sitta och bläddra i bröllopstidning utanför. Nu kommer casting crewet åka runt i landet lite och om cirka två veckor kommer vi få svar på om vi får vara med i programmet eller ej. Så fortsättning följer! Håll till godo =)

Lämna gärna en kommentar. Rätt eller Fel att ställa upp i Tv programmet!?






Måste bara få ge en eloge till Anja Pärsson som tog brons idag trots sin enorma krasch igår. All cred till henne.
Ha en fantastiskt skön kväll alla!


OS Feber

Det råder nu OS Feber i Sverige. Vart man än vänder sig pratas det OS, och jag som är föga intresserad av sport tycker inte det är så värst intressant. Som ett praktexempel kan nämnas att jag fick ett gymkort av min sambo i julklapp ett år, det tog mig ett år innan jag registrerade det och blev tyvärr heller aldrig använt utan hann gå ut innan jag fick tummen ur att gå dit. Jag har önskan att träna, men tyvärr inte motivationen. Får mina småryck i perioder dock. Det lilla jag har sett av OS var damernas skidskytte som jag gick med på att se mot att mannen kliade mig på ryggen samtidigt...=)

Nu kommer jag säkert att få halva Sverige emot mig, men OS är faktiskt fruktansvärt tråkigt!
Följer du OS? Vad tycker du? Skriv en kommentar!


Se här Anja Pärssons jättekrasch idag då hon var påväg att ta OS.silver.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/os2010/article6628215.ab


Fettisdagen

Och jo, allt känner jag mig rätt tjock idag...men detta utan semla... Åt dock en semla i söndags så jag har ändå fått mig en rason! Men hoppas många av er fått njuta av en semla idag!

Har varit en riktigt hektisk dag idag med tre möten och två levernaser. Väldigt lyckade möten och fantastiskt kul att få in mer vårnyheter! Uppfriskande! Tyvärr så hinner man ju aldrig så mycket som man skulle vilja...allt för ofta önskar jag att dygnet var dubbelt så långt!




Möte med Armani i klock sviten på Berns. Kul! Där hade jag ju inte tackat nej till att sova en natt..riktigt, riktigt fint! Kollektionen, jo, den var självklart fin den också =)




En liten tjuvkik på hösten 2010...vet att det är svårt att tänka på det nu när man bara längtar efter våren, men den här fina kommer iallafall ifrån Rut mfl. Kan lova att pippimönstret kommer att bli stort. Har synts hos flera av våra återförsäljare och jag är kär! Så himla kul, en sån här måste jag bara ha!



Så jäkla rolig! En Bad Hair Day mössa! Passar mig perfekt då jag måste erkänna att jag allt för ofta har just en bad hair day dag - speciellt under hösten och vintern. Denna fina är också ifrån Rut mfl´s höst/vinter kollektion 2010. Så håll till godo.
 
Nu till lite bröllop =) Många undrar hur det blir med Tv 4 och jag kan meddela att jag idag har bokat in ett möte med dom på torsdag. Så vi har alltså anmält vårt intresse....känns lite pirrigt..Lovar att uppdatera er under torsdag kväll om hur det har gått! Spännande att se vart detta bär vägen!

Dagen har gått alldeles för fort och nu börjar det bli dags att stänga igen datorn och vila hjärnkontoret inför morgondagen som också kommer att bli hektisk. Roligt! Mycket roligt just nu känner jag, men jag älskar när det är mycket att göra, en riktig energy booster.

Error...Gårdagens inlägg!

Eftersom jag hade lite problem med bloggen igår igen kommer gårdagens inlägg här!

En ganska lugn start på veckan med en rätt kort arbetsdag på kontoret. Blir ju dock alltid lite jobb även hemma...Började dagen med att gå igenom alla visitkort och broschyrer sedan Köpenhamnsveckan - två kassar som sagt, så tog ju lite tid. Ett möte med två supergulliga tjejer hos Camilla Norrback och en del tid framför datorn såklart. Väl hemma blev det middag på tacosrester och snart skall jag ta en promenad med Gizmo.

Kolla in Camilla Norrbacks visning inför höst/vinter 2010...Enjoy!





Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans Dag till er alla!

Blev inga blommor eller frukost på sängen för min del imorse...men mannen överraskade mig med biobiljetter med hångel platser till filmen "Valentines Day" och vad kan väl vara mer passande! Precis som en första dejt under fjortisstadiet - underbart! Innan blir det tacos mys på hög nivå.

Har söndags strosat på stan idag också...jag, mannen och Gizmo. Gick förbi Bernzons blommor, tror nästan att det får bli dom som får stå för våra blomsterarrangemang under vår stora dag. De kändes väldigt proffessionella och var väldigt tillmötesgående. Nice, Nice! Imorgon är det också dags att bestämma sig för om vi vill ställa upp i Tv4´s "4 Bröllop" eller inte. Fortfarande helt rådvill! Kan inte låta bli att tänka mycket bröllop en dag som denna...Sorry!


Home Sweet Home

End of Fashion Week, eller åtminstone för mig för själva mässan håller på tills på söndag. Nu är jag tillbaks hemma i Stockholm. Var framme med bussen 06:30 i morse och tog sen taxi hem och raka vägen i sängs...ytterligare en natt med ytterst lite sömn, nackspärr och liggsår. Sov nästan fram till 12:30 - så skönt att ligga i sin egen säng! Borta bra men hemma bäst =) .

Igår hann vi med både T2 och Vision som planerat. Mässan på T2 är betydligt mer street inriktad till skillnad mot Gallary där det är fler high level märken och på Vision är det väldigt många nya designers som sitter. Dock en del välkanda också som exempelvis Hunky Dory - som jag verkligen gillar! Fick avklarat en hel del möten som var inbokade på T2 och fick lagt några beställningar samt hittade flera intressanta märken som jag hoppas på ett samarbete med framöver. Två fulla kassar med visitkort och broshyrer har jag kånkat med mig hem. Bara att sätta sig att gallra och börja sortera upp allt och ringa och börja boka in möten på måndag. En del möten bokades in på plats så nästa vecka kommer att vara fullspäckad! Så himla roligt! Älskar att gå på möten och träffa nya varumärken, så himla inspirerande.

Lite roligt är förresten att Hampus lyckats boka hotell på Köpenhamns horgata....jag skojar inte att där låg ett 20 - tal strippkluppar och erotik affärer vid varje hörn. Och mycket riktigt när klockan började närma sig elva så började de radas upp längs trottoaren...Hampus och jag roade oss med att spionera på dem ifrån vårt fönster...bästa nöje på en torsdags kväll..!?? Tröttnade dock efter ett tag då det inte var så många som fick napp, dock inte så konstigt. Dessutom så gick brandlarmet mitt upp i det hela! Har nog aldrig sett Hampus få sådan fart i röven!!! Som tur var så var det bara falskt alarm. Men alltid läskigt när brandlarmet går och det värsta av allt är att man är så trög på att reagera...förutom Hampus då förstårs. Så hela brandkåren och polis var på plats...

Köpenhamn som stad då? Tror nog att jag faktiskt inte är så förtjust i Köpenhamn, förutom Ströget under sommar tid då...eller så kan det kanske vara att jag fick en traumatisk upplevelse nu mitt bland alla pundare och horor...Satte inte foten utanför hotellet själv iaf inte under kvällen. Då hade man väl riskerat att bli upplockad som hora....ja,ja...Det var en liten resumé om våra bravader i dagarna.

Lördagskvällen bjuder nog inte på så mycket och känner mig dessutom ganska trött. Får se vad som händer. Mannen min är åtminstone hemma nu i helgen! Mysigt och dessutom alla hjärtans dag imorgon....undrar vad som händer då..lite uppvaktning kanske...!!??




Hampus kollar in Adicted Robo





Fika Paus!!



 Mässan T2.



Vision Mässan.



På bussen påväg hem..lite sliten ser man allt ut..

Nu börjar magen kurra...känner mig lite sugen på pizza. Trots att jag levt på pizza och burgare de senaste dagarna...och satt igår med en pizza slice, äcklades och svor att jag inte skulle käka pizza på över en månad utan att det var sallad diet som gällde! Så jäkla dålig moral..haha..jag i ett nötskal kanske.
Hej för denna gång!

Modeveckan i Köpenhamn

På plats i Köpenhamn! Efter ytterst få timmars sömn inatt och en hel dag på mässan känner jag mig nu rätt så slutkörd och med aningens ömmande fötter sitter jag nu på hotellrummet. Bussresan ner gick förvånansvärt bra trots att jag inte riktigt kunde somna förns cirka fyra på morgonen. När jag vaknade och vi väl var framme hade jag dessutom grymt liggsår på ena höften som vägrade att ge med sig. Först senare under dagen som jag kunde börja gå som en människa igen.  

I dag har vi strosat på Gallerymässan och sett en hel del väldigt intressanta märken och träffat en hel del fängslande personer. Och så mycket snyggt, blir alldeles lyrisk! Vill Ha Vill Ha! Hoppas att vi lyckas knyta an oss några nya kontakter efter detta! En del märken som känns extra spännande och intressanta.

Lite mäss bilder;

Kollega Hampus

Kollega Hampus, en utav grundarna till Vibrente!



Mässan!







Tjingeling! Imorgon ska vi till T2 och Vision. Kommer med mer updates under morgondagen förhoppningsvis. Blir en lång dag imorgon också. Checkar ut ifrån hotellet vid 10 tiden, drar iväg på mässorna och sen är det bara till att sätta sig på bussen hem igen och nästa vecka väntar Sthlms Fashion Week =)

Bortblåsta Dagar

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag men har haft problem med nätverket här hemma. Lite segt! Men nu är jag här och just nu sitter jag i soffan alldeles mätt efter att ha vräkt i mig fiskgratäng. Inte speciellt gott var det ens heller....


Redan ny vecka och dags för nya tag.





Här sitter jag om dagarna, inte så värst glamoröst. Men attans vad trevligt vi har =) Idag har jag mestadels suttit och retuscherat bilder och lagt upp produkter i våra e-butiker. Tjoho!!....

Imorgon bär det av till modeveckan i Köpenhamn. Skall bli super kul, men är dock lite nervös..haha..men mest har jag panik över att jag absolut inte har något över huvud taget att ta på mig. Ett välkänt uttryck..en garderob full av kläder, men ändå inget att ta på sig...(Sarah Jessica Parker,för er som inte vet). Tänkte börja packa lite redan nu även om vi åker först sent imon kväll. Med buss skall vi färdas och kommer att vara framme kl. 08 nästkommande morgon. Ser jag väl inte så jätte mycket fram emot...men tänker ladda upp med en massa godis
(screw size zero...!) bra film och dessutom åker kudde och filt med ner i väskan. Kommer att bli några galet intensiva dagar framöver, men alldeles säkert tokigt roligt. Under torsdagen och fredagen kommer jag och min kollega springa på mässorna och på fredag kväll bär det av emot stockholm igen...med buss och är hemma nästkommande morgon. Jag lovar att verkligen försöka hålla er uppdaterade om alla galna och spännande upptåg under dessa dagar!







Några bilder utav min mini walking closet...=) Tyvärr lite stökig, men ville ändå dela med mig!

Har förresten inte så mycket att skriva om de bortblåsta dagarna...har till och med redan glömt bort vad jag har gjort...men det kanske säger en del...har med andra ord inte gjort något speciellt. Helgen var väldigt lugn och ganska trist faktiskt. Mannen min var bortrest på gig, som han nästan alltid är på helgerna. Så jag fick nöja mig med Gizmos sällskap.








En producent ifrån TV 4 ringde mig idag angående serien "4 bröllop" som kommer att sändas nu till sommaren tror jag. Det började med att både jag och Ola fick ett mail där vi fick en förfrågan angående om vi ville vara med...hur sjutton dom vet att vi skall gifta oss till sommaren...ja det har jag absolut ingen aning om! Men hursomhelst, frågan är vad jag tycker. Ett minnesvärt bröllop blir det ju defenitivt, men frågan är om man vill ha ett filmcrew upp i ansiktet på sin bröllopsdag. Sen är ju grejen att fyra brudar skall gå på varandras bröllop - vilket innebär att jag skulle få åka och vara med under tre andra tjejers bröllop, för att sen betygsätta dom. Hela upplägget är tydligen lite som programmet "klockan halv åtta hos mig", som jag förvisso tycker är ett väldigt bra program. Men att betygsätta andras bröllop och att få mitt eget bröllop betygsatt...hmm, ja, jag vet inte..Skulle iaf ge besked på måndag.




Min moodboard jag gjort inför vårt bröllop =)

Får panik bara av tanken av att börja försöka packa, har så fruktansvärt mycket i huvudet nu också...Men dags att skrida till verket. Det värsta är att det dessutom är So you can dance på Tv- mycket bra!

På återseende =) !


Torsdag kväll med en gnutta vårkänsla

Äntligen lite vårkänslor! Några av produkterna ifrån Bench som vi fick in igår. Kika in på www.vibrente.se ! Känns så otroligt skönt med lite härliga färger. Fruktansvärt trött på allt gråa trista. Om det bara kunde börja töa snart också och bli några grader varmare. Längtar tills man kan börja klä sig lite snyggt igen! Har knappt orkat bry mig om hur jag ser ut på sistone, utan bara pälsat på mig så mycket som möjligt. Trött på att ständigt frysa.

Dags att stänga igen datorn och slötitta lite på Tv och mysa med mannen och min lille vovvsing Gizmo. Sötast! Kanske blir det lite bröllopsplanering också. Ja det är sant. Landet är fyllt av bröllopsyra, och även jag har blivit uppslukad...även om vi bestämde för att gifta oss långt innan annonseringen av det kungliga bröllopet. Spännande spännande!

Ha en skön kväll Alla!


Moderådet

Nu har jag stenkoll på trenderna som kommer komma till vår/sommar 2011. Ett väldigt inspirerande och trevligt seminarie ordnat av Moderådet. Underbara Bea Szenfled var och gästspelade och berättade lite om sig själv och hennes syn på 2011's trender. Ett genomsyrande tema är "återblickar", mycket 40 & 50 tal. En del trender kommer man att känna igen redan nu till våren. Exempelvis så kommer jeansplaggen fortsätta att blomstra under 2011. Så släng inte alla jeans plagg som ni köper på er nu inför våren (eller redan inhandlat...) - för ingen kan väl ha missat att Jeans trenden är stor!

Dags för lite sen middag och ladda inför morgondagen. Blir en rolig dag på kontoret imorgon då en leverans ifrån Bench ligger och väntar på mig. Uppackning, plåtning och produktbeskrivningar ligger på agendan.


Trendseminarium

Snart dags att bege sig iväg på årets stora trendseminarium och spana in trenderna för vår/sommar 2011!

RSS 2.0